Sol och förkylningsastma

Vilket väder vi har haft idag!

Vi var en liten sväng nere vid havet men ville inte vara iväg för mycket då vår lilla loppa inte är helt kry.

Hon har haft en förkylning som har hållit i sig sedan strax innan bröllopet och hennes hosta har nästan bara blivit värre. Stackarn har fått sin mammas dåliga luftrör och idag pep det verkligen i dem.

När jag hörde det där pipande ljudet så bestämde vi oss för att en doktor måste lyssna på henne. Efter ”några” minuter i telefonkö fick vi träffa en läkare som var helt fantastisk och som konstaterade att det mycket riktigt pep i hennes luftrör. Efter två omgångar med inhalator så var det nästan helt borta och därför trodde doktorn att hon hade en helt vanlig förkylning men med den extra knorren förkylningsastma.

Vår lilla loppa har nu fått bricanyl utskrivet och vi håller alla tummar vi har för att detta hjälper så att hon blir av med förkylningen och förhoppningsvis kan sova första hela natten på ett tag.

Speciellt vill vi ju att hon ska vara frisk och pigg på söndag, för då är det ju minsann hennes första födelsedag. Åh jag ryser! Tänk att vi ska få lov att ha kalas för vårt lilla mirakel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *