Mer energi – man tackar!

Efter andra natten med god sömn (tackar högre makter!) så har energin återvänt till oss. Detta i kombination med att vi faktiskt tog det lite lugnt hemma igår. Nu har vi visserligen tagit det väldigt lugnt, men vi har ändå lyckats flänga en hel del sista tiden och det sociala schemat är (som vanligt) fyllt till bredden. Igår tog vi igen oss lite kanske man skulle kunna kalla det.

Den här energin ska användas till en vända till stranden om det fina vädret håller i sig och annars så ska vi bygga upp vår nyinköpta… Vad hette det nu igen…? Pergola… Pergula..? Ja, det är till uteplatsen i alla fall.

Och på tal om den där strandvändan så njuter vi så mycket av dessa. Vi packar en (gigantisk) väska med oss och fyller den med mellanmål sedan lever vi i princip på stranden. Lillans vilar är nästan ännu längre vid i skuggan vid havet så mellan all lek och bus hinner vi spela strandtennis eller läsa en tidning.

Och visst ska det vara så? Bara att njuta för fullt. När hösten kommer ska man liksom vara så trött på sommarens innehåll att man fryner på näsan åt grillmat och inte kan stå ut av ens tanken av sand mellan tårna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *