Vilken underbar söndag…

…det var igår.

Först så spenderade vi nästan hela lördagen med att minnas vad vi gjorde, timme för timme, för ett år sedan. Vi kikade titt som tätt på klockan och mindes tillbaka vad vi gjorde precis då för ett år sedan. Denna ljuvliga dag.

Sedan blev vi tvåbarnsföräldrar för en dag då lille Felix, min kompis Annas son, kom hit då föräldrarna skulle på bröllop. Fina Kajsa var här både lördag och söndag hjälpte oss med både kalasfixande och barnpassande. Felix blev som en extra bonus till födelsedagsfirandet då det var så fint att se två barn som lekte tillsammans, skrattade vid matbordet och sedan sov hela natten(!) i sina respektive sängar.

Och vilken känsla det var att få ha sitt första födelsedagskalas för sitt egna lilla mirakel. Det var minst sagt full fart här hemma och både jag och mannen imponerades av ljudnivån lite då och då. Men kan man önska något mer än att ha huset fyllt av familj, vänner, god mat, tårta och glada barn?

Lilla loppan verkar i vart fall haft en förträfflig dag och hon har lekt för fullt med alla nya leksaker och mamman har hängt in alla nya kläder som kom i present.

Efter lillans läggning röjde vi upp det sista och sedan dukade vi fram godsaker igen minsann. Ett gäng vänner kom förbi för att se VM-finalen och det blev en kväll som slutade en bit efter att slutsignalen gått då vi fastnade i ett kolla-på-roliga-klipp-på-Youtube-race.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *