Arla morgonstund (igen)

Idag tog vi nästan ett rekord här hemma, klockan 04.30 tyckte lillan att det var dags för uppstigning av familjen. Vi kliar oss i huvudet och undrar vad detta är för nya påhitt. 
Vi har ingen bra förklaring, som så ofta med barn – man ingen aning! 
Precis som igår så är ju fördelen att man hinner med en del redan innan staden har vaknat nästan. Idag blev det krusbärsmarmelad. Vi hade sådan tur att till vårt hus fanns det en hel del gamla fruktträd och bärbuskar och några av dessa är krusbär. Och de finns i mängder i år. 
Ikväll väntar en middag tillsammans med vänner på Golfkrogen och vi blev lite inspirerade av marmeladkokandet att vi också gjorde en krusbärssockerlag som vi tänkte använda till kvällens fördrink som är hemma hos oss. 
Underbara sommar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *