Första anhalten

Första anhalten för vår lilla tripp var Hovs Hallar, efter att vi stannat på vägen och badat på Mellbystrand, och detta lilla ställe var helt förträffligt. Vi spontanbokade dagen innan så helt ärligt visste vi inte riktigt vad det var vi skulle komma fram till, men ibland blir det nästan ännu bättre när man inte har så mycket förväntningar.

Hotellet låg precis vid klippor och nära intill strövade korna, och en tjur(!), fritt och även vårt rum fick den där ”vi bor mitt i en hage”-känsla av att de hade gräs på taket och att byggnaderna låg i etapper.

Efter en promenad, god middag där lillan ”skötte” sig fantastiskt och åt nästan en hel(!) barnportion av köttbullar och potatis så somnade hon sött i sin resesäng och päronen kunde sitta på balkongen (eller terassen… jag vet inte riktigt vad det räknades som) och efter där blev vi som tonåringar på nytt och spelade Hej Knekt! och smög upp på taket för att knäppa några bilder.

Efter hotellfrukost (bland det bästa som finns) och en morgonkaffe i kohagen så begav vi oss vidare – med destination Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *