Tredje anhalten – Slottsskogen

Tredje utflykten, fortfarande kvar i Göteborg, gick till Slottsskogen. Min fina faster följde med hela utflykten och guidade oss mellan kronhjortshägn och sälmatning. 
Lillan började med att sova lite lunch så då tog jag och mannen en glass och tack och lov fanns det lite mer skugga i Slottsskogen än vad det fanns dagen innan på Liseberg. 
När hon sedan vaknade så gick vi till Barnens Zoo och klappade getterna. Först var vår lilla dam minst sagt skeptisk men efter bara en liten stund så mjuknade hon och ville mer än gärna ner till getterna och leka. Mamman var nog ändå mer skeptisk än vad lillan var kan meddelas. För ett litet ögonblick kändes det liksom som en väldigt konstig sak att göra att släppa ner sitt barn till en massa ”vilda” djur. 
Det finns ju så otroligt mycket att se i Slottsskogen och jag måste säga att det är så fantastiskt att strosa runt och se på alla djuren och se hur lillan med tefatsstora ögon betraktar allt. Tiden stod liksom stilla för en stund. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *