Vardag och rutiner igen

Undra hur många som har sagt så idag?

Igår var vår sista semesterdag och idag gick pappan i familjen tillbaka till jobbet. För första gången i livet så var inte att gå upp tidigt någon omställning efter semestern utan med en lilla här hemma så har vi ju gjort det så gott som varje dag en bra tid tillbaka.

Och det ligger faktiskt (klyschigt nog) en tjusning i att komma tillbaka till de där rutinerna också.

Men som vi har längtat efter honom. Inte för att det gick någon nöd på oss. Både mor och bror var fortfarande lediga så de bjöd in oss till deras shoppingtripp som också blev lunch, bad i Hällevik och nyss en kvällsintervalltur i löparspåret.

Det där löparspåret var något tungt efter en ”liten” paus under semestern så nu sitter jag och tar igen mig med världens största vattenglas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *