Mys med Elin och lille V

Denna morgon hoppar och studsar vi här hemma för idag ska vi till min vän Elin och hennes lille V på besök.

Jag fick upp ett minne ifrån förra sommaren när Elin var här på besök med sin sambo och jag hade inför deras besök fått en så stark känsla av att de också hade ett litet mirakel i magen. Så säker att jag till och med samlade ihop mina gravidtidningar och slog in dem som en present till dem.

Men så kom det inget avslöjande och jag skulle heller inte fråga om man inte väljer att berätta själv. Vare sig det syns på magen eller inte, om man dricker alkohol eller inte eller vad det nu annars kan vara. Så den där presenten gömdes undan i källaren och jag fick snopet tänka att den där magkänslan inte alls stämde.

Men så var det ju visst det. Det var fortfarande bara lite tidigt, men det hann nog bara dröja några veckor innan telefonsamtalet kom att visst hade de något fantastiskt att se fram emot om några månader. Och nu är han här sedan i mars.

Och idag ska vi mysa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *