Välkommen måndag

Åh, igår gick jag och la mig med en lite bröllopspirrande mage. Vi spenderade nämligen den sista delen av söndagen med att titta på allt filmmaterial från kyrkan på vår bröllopsdag. Det där leendet som jag nämnde var där precis hela tiden tillsammans med nervositet, tårar och många djupa andetag.

Ungefär nu förstod jag att vi faktiskt är man och fru. Det där filmmaterialet håller på att klippas ihop till en liten film. Så förhoppningen är att vi snart kommer att kunna bjuda på en visning med rörlig bild från vår dag.

Idag då? Idag när det är en sådan dag då regnet hänger i luften ska vi skynda oss ut på en morgonpromenad innan det hinner börja falla ner från molnen och sedan känns det som att en liten bakning är på sin plats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *