Fredag

Så ljuvliga de små paketen blev igår! Sockersött så det krasade i kinderna, kanske mest av allt strössel, men en riktigt härlig dessert som ögonen kunde vila fint på också.

Jag var lite nervös för att jag hade i sojamjölk istället för vanlig mjölk i smeten till sockerkakan, i denna hade jag också en vaniljstång, men det blev ju alldeles förträffligt faktiskt. Så nu är fick både frysen en påfyllning av fikabröd och maken med sig en påse till jobbet idag. För så mycket gick det ju faktiskt inte åt till de små tårtorna.

Nu har jag lillan bredvid mig på soffan som ligger och snoozar för fullt. Och jag njuter av de där små ljudet som hon gör ifrån sig, hennes andning och de små ryckningarna av hennes drömmar. Det är något otroligt rofyllt över ett sovande barn.

Under tiden så söker jag efter ett vitt Briokök till lillan och samtidigt en tapet till hennes rum.

Det hade varit så roligt med en leksaksplats där hon kan stå upp som vi kan ha här på nedervåningen. Så istället för hennes stora vita kista som är till bredden fylld med leksaker så ska vi försöka pyssla ihop ett fint kök till henne. Hon älskar redan att vara med oss i köket och få sin egen lilla skärbräda att hacka på så en dag föll idéen in att det är klart att hon ska ha sitt egna lilla kök.

Och så tänkte jag att det är dags att få hennes rum riktigt i ordning också. Det är fint redan idag men är fortfarande en kombination av både gästrum och barnrum och behöver liksom lite mer av en röd tråd för hela rummet.

Men inte för att jag vill att hon ska flytta in där, nej den här lilla tjejen får gärna sova inne hos oss tills hon flyttar hemifrån för min del. Kanske kanske så vill hon själv inte samma sak när hon är 13 år kanske…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *