Höstens första förkylning?

Här hemma har vi en dam som var allt annat än lätt att roa igår. Inte ens att gå på kalas hjälpte humöret på traven. Så under morgonen visade sig anledningen – förkylning.

Nätter med små sjuklingar är som de är – bara att gilla läget – precis som maken sa så får man faktiskt tänka att det är allra värst för henne egentligen. Men visst drar man sig till minnes, med rysningar längs ryggraden, februari. Jag förstår nu vad som menas med det där uttrycket vabruari. Jag tror inte vi sov många sammanlagda timmar i februari om jag ska vara ärlig.

Så idag tar vi lugna aktiviteter och håller oss här hemma och botar den onda näsan med näsdroppar och tänderna som gör än mer ont med Alvedon. Efter ett samtal till BVC så tyckte de att lillan behövde lite hjälp av Alvedonen när vi samlade ihop till onda tänder, onda öron och en förkylning. Så vi lyder dem och hoppas att hon blir frisk snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *