När vi möttes…

   

För att fortsätta rapporten från bröllopet (detta blir nästan som att återuppleva allt igen) så efter att vi tjejer alla var klara med smink, hår och påklädning så väntade en taxi som skulle ta oss ner till Hällevik där vi skulle möta upp killarna.

många gånger under planeringens gång som vi diskuterade om vi skulle ses först i kyrkan eller ses innan och göra fotograferingen då. Till slut, efter många om och men, så bestämde vi oss för att ses innan. Dels för att ha lugn och ro under fotograferingen och inte behöva stressa igenom denna. Och så här i efterhand var det ett väldigt bra beslut, vi hade otroligt roligt under fotograferingen och jag hade nog varit om än mer nervös om vi sågs först i kyrkan.

För att ändå göra vårt första möte, inför att vi skulle bli man och fru, väldigt speciellt så gjorde vi så att jag gick längs med stigen medan Andreas stod med ryggen mot och vände sig om först när jag stod precis bakom honom.

Tro att jag var nervös när jag började gå och vilka känslor det var att få se honom stå där och vänta och tillsammans med honom hela vårt följe. Tårkanalerna börjar lätt fyllas bara av att jag tänker på det nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *