Snabbt, lätt och gott

Det här med middagbestyr är ju något som är vansinnigt roligt men som också kan ge en gråa hår ibland. Både vad det gäller att komma på middagar som är smakrika, hälsosamma, varierade och som allt som oftast behöver gå fort. För vanligt är att man helt plötsligt tittar på klockan och så är det middagsdags. 
Precis så var det igår. Ett litet gnäll från lillan och sedan en blick på klockan och därefter var det tvunget att gå undan. Lördagar kanske man vill hitta på något ännu lite roligare på också. 
Handen på hjärtat så tror jag middagen igår tog 14 minuter att göra. Chili i köttfärsen, vips ner i pannan som hamburgare, läggas ihop med bröd, sallad, tomat och lök och sedan fick man plocka ihop det som mer önskades vid bordet – kan det bli lättare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *