Matlistan skriven, mot promenaden

Ja, är det något som är riktigt positivt med små barns morgonpigghet så är det att päronen också kommer upp och man får en hel del fixat redan innan klockan slagit tio.

Både frukost och mellis är i magen, frysen är tömd och på avfrostning, vi har lekt med lillans traktorer, läst böcker, inventerat kyl och frys, skrivit matlista och inhandlingslista. Och klockan har som sagt inte slagit tio ännu.

Och nu är vi redo för en promenad som kommer innehålla både lekparksbesök och sedan en sväng till affären. Så är vi kittade inför denna nya vecka. Veckans meny innehåller både långkokt kycklinggryta, bi bim bap och sweet chili club sandwich. Först och främst blir dagens middag en hemgjord variant av fiskpinnar. Ska försöka se om jag inte kan göra dem något nyttigare än det man hittar i frysdisken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *