Lillans rum tar form

Majvillans Körsbärsdalen 
Igår kunde vi inte hålla oss längre för det kliade alldeles för mycket i fingrarna då lillans nya tapet hade kommit i veckan. 
Hennes rum har liksom varit ett ”mitt i mellan”-rum ända sedan hon kom. Vi gjorde i ordning vårt gästrum till barnrum när hon låg i magen, men behöll gästsängarna så den funktionen har fortfarande varit kvar. Tillsammans med barnrumsinredningen. 
Och det har väl egentligen varit så där… 
Vi visste ju inte vad det var för filur som låg och väntade i magen och inte heller precis hur vi skulle göra med rummet, men nu när hon är här och vi vet mer vad det är som hon skulle uppskatta och vad vi tycker är fint så är det dags att fixa i ordning det på riktigt. 
Att jag sedan har lovat maken att hon ska börja sova där inne när rummet är klart… Det ska jag nog försöka få honom att glömma… Hon trivs ju så bra inne hos oss… (Eller är det mest mamman som trivs med att ha henne i sin säng?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *