Underbara underbara helg

Idag hann vi precis med en förmiddagsrunda innan regnet började falla, men igår spenderade vi precis hela förmiddagen utomhus i trädgården. Vi fyllde upp en liten bit bakom det gamla garaget med singel så att vi har en plats för cyklar, soptunnor och ja, vad vi nu vill ha där.

Mellan varven så fick lillstrumpan sig en tur i skottkärran och hon verkligen tjöt av lycka. Och jag fick upp underbara minnen från hur det kittlade i magen när man själv var liten och fick åka i skottkärran.

Efter hennes lunchvila så pep vi iväg till Ikea och jag måste säga att detta nästan slog skottkärreåkandet för det var ju som ett gigantiskt lekhus för henne. Även om vi föräldrar fick några hjärtsnörp när hon höll på att riva en pyramid med lampor eller snubbla över mattkanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *