Välkommen denna nya vecka

Sitter och gnuggar sömngruset ur ögonen efter en otroligt mysig läggning. De där läggningarna kan ju vara lite blandade ibland, vissa av dem med ”plocka ner den sängkrypande bebisen ettusen gånger” inblandat men de övriga är helt magiska.

Idag var en sådan. Mys, ligga nära och en liten hand som klappar en på kinden. Faran är bara då att det är lätt hänt att man själv slumrar till.

Efter ihopp i mjukare kläder så var jag på väg ner för att ta tag i det som behövdes tagas tag i. Men så fanns det inget…

(Missförstå mig rätt det finns alltid något att göra. Vi bor i villa med tre våningar, familj, ett ständigt tvättberg i källaren, trädgård, hund, man kan alltid ta en runda i löparspåret… The list goes on…)

Men just ikväll så välte inte den där tvätthögen utan var helt anständig i höjden, huset är städat ifrån i helgen, maten för veckan inhandlad och jag tänkte ”det var som tusan” och tände några lampor, satte fart på doftljusen, plockade fram SuitsNetflix och la huvudet i makens knä.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *