Helg!

Precis som vi gör alla helgmorgnar så har vi ätit frukost i lugn och ro, druckit kaffe till Nyhetsmorgon, bläddrat i tidningen och lillan har lekt för fulla muggar med sina nya leksaker som hon fick igår.

Igår gjorde vi nämligen en helomvändning från det planerade fredagsmyset i form av tacos (som kanske några andra?) och istället kom maken och lillan och mötte upp mig efter jobbet och så gick vi ut och käkade. Lillan åt, som hon alltid gör på restaurang, riktigt bra och hon var lycklig när hon fick sitta i en soffa hos oss istället för den traditionsenliga barnstolen.

Vilken mysig stund vi hade och detta tillsammans med att jag och maken passade på att basta här hemma sedan efter läggningen gjorde att jag redan igår var lika avslappnad som om man varit på yogaretreat.

Och nu när det ändå är kanelbullens dag så kan man väl inte undvika att baka kanelbullar? Så medans maken slänger sig på soffan i skrivande stund så ska jag sätta en deg.

Hittade förresten också i bildarkivet från när vi gjorde en paj med egen dulce de leche och jordgubbar, tror att det var i våras någon gång, så är ni inte sugna på kanelbullar idag så varför inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *