Familjeråd

Ikväll har vi samlat en hel del vuxenpoäng då vi ägnat större delen av kvällen med att planera inför kommande år. Då är det nämligen dags för lillan att börja förskolan och planeringen satte igång nu på riktigt för att vi i fredags blev erbjudna en plats till henne. Mycket trevligt nog fick vi plats på en av de förskolor vi önskat, och lite tur var det nog allt för som jag förstått det så var det verkligen inte så för alla. 
Så nu har vi försökt få ihop hur både hennes och våra dagar ska se ut framöver, kan minsann säga att det är bra mycket enklare när en av oss är föräldraledig på heltid. För vilken logistik det kan bli för att få ihop det. 

Som en slutkläm på familjerådet tog vi (äntligen) beslut på vilken bild som vi ska sätta in i tidningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *