Vi säger ”hej då”

Vi säger i dagarna hej då till vårt piano här hemma. Lite sorgset är det, men det är en stor möbel och ingen av oss spelar (längre), och jag har blivit lite allergisk mot att ha saker här hemma som vi inte använder. Men ändå sorgset för det är otroligt vackert. 
Både kläder, tekniksaker, möbler och andra saker som inte används har den senaste tiden (tror att det här startade när jag var gravid mot slutet faktiskt…) för att istället ha saker i hemmet som vi faktiskt använder.  
Men sedan så är jag, och vi, inte heller något stort fan av att bara slänga saker. Utan saker som rensas ut har hittat nya ”hem”. De allra flesta genom Blocket som är helt toppen. Så snart får vi vinka hej då till pianot och hoppas att det får ett nytt kärleksfullt hem. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *