Vimplar i granen

I söndags förgylldes vårt lilla hus av en stor fin kungsgran som maken forslade hem med bilen. Hade vi hållit oss till traditionen så hade vi strosat bort i lugn och ro, noggrant valt ut en gran av bästa tycke, burit hem den tillsammans med en jollrande glad bebis och små tomtenissar och vinterkaniner som visade oss vägen hem och ljuslyktor som lyste upp vår väg.

(Eller något åt det hållet…)

Men under rådande omständigheter med tålamodsfrestande sömnbrist så ringde jag maken och bad honom plocka med en på vägen hem i bilen. ”Men ska vi inte…” försökte maken och tänkte på det där stämningsfulla hembärandet av granen, men innan han hann avsluta meningen replikerade jag med ”Ska det bli någon så är det lika bra så här, annars kommer det inte bli av och då blir vi helt utan”.

Tur att själva pyntandet av granen blev väldigt mysigt och årets gran får vimplar gjorda av prints från Kreativa Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *