Välkomna till lillans kök

En av lillans stora favoriter här hemma är hennes leksakskök. Att vrida på ugnens vreden, stoppa i alla möjliga saker i ugnen, vispa i skålar och kastruller. Man kan verkligen se henne gå in i sin lek när hon står där. 
Undertecknad stod för idéen (inspirerade av så himla många fina leksakskök på bland annat Pinterest) och sedan var min underbara kusin så snäll att vi fick lillans nästkusinerns Brio-kök som de vuxit från och då satte maken ihop resten av överbliven bänkskiva från köket, en gammal sittmöbel från lillans farfar och överblivet kakel också detta från vårt kök. En av Strössels matskålar fick bli ”diskhon”. 
Det blev verkligen finemang och det allra bästa är att man kan själv stå i köket och laga mat och samtidigt kunna ha ett öga på henne. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *