Lekland

Vi hade tidig uppstigning denna fredagsmorgon då dottern tyckte att det var dags att kliva upp någon gång mellan klockan 05 och 06. Jag mutade lite med en vällingflaska och barnprogram på tv:n för att försöka få några minuter till, men när vällingflaskan var uppdrucken och dottern till slut själv gick och hämtade mina glasögon och satte dem på mig så var det bara att hoppa i morgontofflorna.

När hela familjen fått frukost i magen och hunden blivit rastad så bestämde vi oss för att vi ville göra en utflykt och målet blev ett lekland. Det var det bästa beslutet på väldigt länge.

Lillan var lite skeptisk till en början, som hon ofta är när det är lite stökigt, men efter första åket i ruschkanan så ville hon inte sluta åka och det roliga var att ruschkanan var lika rolig för oss att åka med henne. Och allt det andra, faktiskt, också. Det blev inte mindre roligt av att vi sprang på svägerskan med hela familjen.

För det är en härlig känsla i mammahjärtat när man har riktigt riktigt roligt tillsammans på en familjeutflykt.

Nu ska vi fortsätta skåprensningsprojektet som maken har inlett (är tv-möbeln som anfalls ikväll) och sedan ta ett glas ackompanjerat av en film.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *