Härliga dagar

I torsdag var tjejerna här, i fredags middagsgästade vi hemma i Hällevik på en ostfondue och igår spenderade undertecknad en stor del av dagen tillsammans med tjejgänget för SHD#9.

Vi är ett tjejgäng i SHD som har hållit ihop nu sedan 2011, försökte summera det till under gårdagen, och hittar med några månaders mellanrum på aktivitetsdagar tillsammans. Det är alltid två av oss tjejer som håller i dagen, de nya lottas ut mot slutet av varje dag. Och från 2011 så har vi hittat på allt ifrån dans till curling till 80talsfest till såpafotboll.

Igår stod det skridskoåkning, eller ja… det skulle vara ett försök till konståkning, och bowling på schemat. Det är verkligen dagar som är fyllda av skratt ända upp till bredden. Och inte mindre igår när vi som Bambi på hal is försökte bemästra ”köttbullen” och ”tuppen” på skidskorna.

Vackert var det inte, men ack så roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *