Sedan sist

Vi har hämtat oss nu, tror jag, i alla fall. Men vardagen tenderar ju att springa på i ett fasligt tempo ibland så jag har liksom tappat rutinen att kika in hit.

Men nu !

Och vet ni vad vi gör?

Vi har full packningsverkstad här hemma. För… *trumvirvel* i morgon så sätter vi oss på tåget vid jobbdagens slut och åker ner mot Malmö. Och från Malmö ska vi ta oss till Kastrup tidigt tidigt på fredagens morgon.

Och från Kastrup ska vi ta oss till *trumvirvel igen* Spanien och Gran Canaria.

Alltså som det pirrar i magen. Sol på näsan, bad och goda drinkar i alla ära, men vet ni vad som det pirrar mest över? Allt som lilla loppan ska få uppleva. Att resa med henne är liksom 99,99% av nöjet och det ska bli helt underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *