Magiskt

Vi har det helt magiskt och vi njuter så det nästan knakar.

Morgnarna spenderar vi med att träna (vi föräldrar turas om att träna i hotellets gym eller gå på något av de Sats-klasser som finns här) och sedan äter vi en riktig brakfrukost på buffén. 
Därefter spenderar vi förmiddagen i poolen, lillan är ett riktigt baddjur (precis som sin mamma som barn) och ser ut som ett russin efter de långa stunderna i poolen. 
Efter lite påfyllnad i lillans mage så sover hon gott en lång stund i vagnen och föräldrarna kan då passa på att lapa sol eller som idag spela Yatzy i skuggan och sedan fylla på de egna magarna med lunch.
Eftermiddagarna varvar vi poolhäng och turer till Miniland där vi idag träffade full pott då Lollo kom på besök. Jag hade i ärlighetens namn svårt att hålla igen på tårarna när jag såg lillans fullkomliga lycka över att få en kram av Lollo.
Innan det är middagsdags så vilar vi upp oss på rummet lite, det tar på krafterna att få uppleva så mycket och att vara i solen så lillan behöver lite extra vila här nere.
Snart är det middag och då svidar vi om till våra finkläder och tar oss ner till restaurangen. Lillans kvällar avslutas med Minidisco och ännu fler kramar av Lollo och Bernie.
Föräldrarnas kväll avslutas sedan på terassen med varsitt glas och kortspelsmaraton. Jag fick världens fnitterattack igår när vi spelade ”Hej Knekt!”.
Vi har det alltså helt ljuvligt och vi hade inte kunnat önska något mer. Allt är så otroligt välplanerat och anpassat för barnfamiljer och jag är inte alls förvånad över att hotellet faktiskt fått pris just för detta. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *