God morgon

Denna morgon känns det som att hela kroppen svider. Ögonen svider av morgongrus (varannan fredag är det uppstigning väldigt tidigt för mig, och denna fredagen är just en sådan fredag) och resten av kroppen svider av gårdagens träning.

Sedan i början av hösten, eller kanske i slutet av sensommaren, så har jag hängt på ett par tjejkompisar på en ganska intensiv träning (Les Mills Grit-pass för den som är intresserad) och jag lyckades faktiskt hålla i det ett bra tag trots den växande magen.

Men så kom graviditetsvecka 16 någonting och då började det bli tungt. Varken de snabba rörelserna eller intensiteten var något som passade min kropp längre. Tyvärr så fanns det inte direkt någon alternativ träning, som passade mitt schema, där.

Sluta träna ville jag dock absolut inte göra. Jag minns (med fasa) hur svag min kropp var efter graviditeten med loppan där jag hade foglossning från vecka 10 och träning inte gick nästan alls.

Så, efter lite betänketid, gjorde jag slag i saken och gick tillbaka till On Training som drivs av Ola som tränade upp mig efter förra graviditeten. Och igår körde vi igenom mitt schema på en PT-timme. Ja jisses…

Ola tyckte nog själv att vi bara ”testade” på de olika övningarna, undertecknad säger aj… aj… aj…. när jag (långsamt) går i trappsteg idag. Antar att musklerna hade fått vila lite länge.

Fantastisk känsla är det i varje fall att kunna hålla igång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *