När man har en underbar söndag

Klockan börjar snabbt ramla fram mot denna måndags slut, men samtidigt som jag var tvungen att få lite jobb undanstökat till sena kvällstimman, så kunde jag inte hålla mig ifrån att kika in här och säga hej.

Helgen som gick bjöd på sina allra bästa sidor måste jag säga. Lördagen hade jag och loppan dagen för oss själva och fick, som firande av detta, spontant lunchbesök för att sedan avsluta dagen med middag hemma hos svägerskan och familjen (där vi blev ”lite” avundsjuka på solbrännan). God mat, schlager och busiga barn – kan det bli bättre?

Och till söndagen sedan då…

201622223304789011218395_sbig

Vi började dagen med att stiga upp tidigt bara jag och maken. Loppan tog sig en ordentlig sovmorgon (antagligen tack vare den sena kvällen innan) och det ska erkännas att det var mysigt att bara strosa runt här hemma han och jag. Vi plockade fram brunchingredienser till Nyhetsmorgon som bakgrundsljud. Sedan väckte vi loppan och strax därpå anlände vännerna och vi njöt av ett par timmars brunch.

20162222333146541218395_sbig

Efter diskning och undanplockning av brunchen så smet vi ner till lekparken för att springa av oss. Och jag ger största eloge till makens uppfinningsrikedom när det gäller att hitta gömställen under kurragömma-leken. Och för att åkte en sådan där ”rörruschkana” med loppan, att de vågade båda två, jag hisnade först på grund av lite klaustrofobiska tendenser men när jag såg loppans stolta ansiktsuttryck följt av ett stolt ”jag vågade!” så önskade jag (nästan) att jag vågat åka med henne.

20162222333533731218395_sbig

Det fina vädret fortsatte så vi bestämde oss för att ta mellanmålet utomhus, lite skyddad från vinden, intill vårt (ytterst skruttiga) ruckel till föredetta garage.

Men med hjärtformade melonbitar i solskenet så glömmer man snabbt den där skitiga gamla byggnaden.

20162222334295131218395_sbig

Mer att önska från en helg kan man nog knappt ha – eller håller ni inte med?

Nej jag minns inte riktigt hur det var när helgen spenderades kring att hitta den rätta outfiten, förfesten och utestället… Det var så otroligt roligt och ibland må man känna sig gammal, men jag är så otroligt tillfreds med tillvaron just nu. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *