V. 24

2016322216566821218395_sbig 201632221967591218395_sbig

Ja ni, graviditetsvecka 24 är här… De första, kanske 11 veckorna i alla fall, tyckte jag gick något så vansinnigt långsamt. Men nu rör det ju på sig ordentligt.

Jag mår bra och när jag kommer ihåg att ta mina järntabletter så är jag nästan inte ens trött. Jag njuter av att känna bebisens sparkar och tack vare dessa har jag sakta men säkert börjat inse något som har varit ganska så svårt att inse – att det faktiskt växer en bebis i min mage. Att vi får lov att vara med om allt det här en gång till.

Förutom en släng av kvällströtthet (låter kanske som normalläge, men inte för en nattuggla som jag) så är väl hungern det största symtomet. Jag var nästan på väg att skämmas när jag tog mat för tredje gången hemma hos mor min idag, men bara nästan.

Och precis när jag sitter här och skriver på kvällskvisten så fick jag pausa för att spana in presskonferensen på Karolinska där prins Daniel, stolt som en tupp, meddelade att han blivit tvåbarnsfar. En liten son minsann den här gången. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *