Stockholm tur och retur

20163102131527281218395_sbigDå en liten del av mina helgäventyr var en överraskning så vågade jag inte avslöja vad jag skulle ha för mig denna helgen. Men efter ett par helt fantastiska dagar fyllda med vänner, god mat, kalas och festligheter så sitter jag nu på tåget hem från Stockholm.

En av mina vänner från universitetsstudierna fyllde år (jämt och stort minsann!) och då passade vi på att samlas hela vårt lilla pluggäng och spenderade den mesta av tiden tillsammans från fredag kväll till sena timman natten mellan lördag och söndag.

Det gör lite ont i hjärtat att vi bor så långt ifrån varandra nu för tiden så jag har passat på att njuta varje sekund.

Men som jag längtar efter min lilla loppa där hemma. 48 timmar ifrån henne är nog maximalt vad jag klarar… Det gör på riktigt fysiskt ont i hjärtat att vara ifrån henne.

Bilden ovan är från vår fredagskväll på Miss Voon. En helt underbar kväll på alla sätt och vis (maten var magisk!), mer från Sthlm-trippen följer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *