V. 26

v26
God morgon… och välkommen v 26. Nu känns det verkligen som (ja, jag har säkert nämnt det förr…) att veckorna springer iväg. Vilket mestadels är en skön känsla, i alla fall i jämförelse med hur de första veckorna kändes. Magen den… ja den är där den är helt enkelt och den är som synes på dessa tidigt tagna morgonbilder ganska så väl tilltagen . Det blir ju en hel del kommentarer om ens mage så fort en bebis flyttar in där (eller ibland bara av att människor tror att det är en bebis på gång).

Och rent fysiskt så förutom en halsbränna som plågas lite då och då så mår jag toppen. Det jag njuter av allra mest är alla tydliga rörelser i magen, nu kan jag verkligen känna otroligt tydliga sparkar och ”svepningar” där inne. Så tacksam jag är för det då jag höll på att bli tokig, av oro, av att känna denna bebisen mycket senare än förra gången. Det förklarade sig vara helt naturligt på RUL då vi fick höra att moderkakan låg i framvägg denna gången.

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe och starta igång den här dagen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *