God morgon ”måndag” och vilka framsteg!

2016328225219301218395_sbigÄven om jag vet att det är just nu som det går som allra fortast i byggnadsprocessen (och att man därför ska akta sig för att ”ropa hej” liksom) så måste jag bara applådera maken (och hans vänner) för vilka framsteg som gjorts med huset nu under påsken.

Vi har absolut lagt full fokus här hemma dessa dagar. Vi hade planerat med noll andra påskaktiviteter, så förutom äggletande och lite påskkärringsutklädnad tillsammans med lillan i söndags så har det varit huset som gällt. Och den satsningen märks minsann.

Jag och lillan firade maken igår genom att binda en krans som fästes i taknocken som lite lyckobringare. För nu är taket tätt och snart har alla väggar panel på sig.

Nu blir det att dra igång denna ”måndag” och se vad denna veckan kan bjuda på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *