Semesterresa

20163312217438211218395_sbig(Jag höll på att skriva att det blir en sen kväll precis som igår och detta av samma orsaker som igår –> vardagsfixet… Men hur kul är det att höra om… igen..?)

till något roligare så är det idag två veckor tills jag och lillan sätter oss på ett plan och tar oss ner mot sydligare breddgrader. Nu har det ju krånglat en del inför den här resan (mer om krånglet kommer sedan när vi är tillbaka igen, så att jag inte jinxar saker och ting) så lite försiktig är jag att fullt ut tänka tanken att vi faktiskt kommer iväg. Men men…

Maken får vi tyvärr lämna hemma då han har fullt upp på huset och resan är lite till för att vi ska ”hålla oss borta” då utbyggnaden går in i ett skede där det hade varit omöjligt för mig och loppan att vara hemma ändå. Så lyckost oss så får vi med oss min mamma och min lillebror.

Bilden ovanför visar loppan ombytt och klar inför första badet på vår semesterresa förra året. Vilka minnen vi har från denna vecka.

Bara tanken på hotellfrukost, sol, goda middagar, bus, Minidisco med loppan och framför allt tid med mina älskade familjemedlemmar får det att kittlas i magen. Hur mycket jag än älskar vår vardag så ska det bli fantastiskt att få bryta denna och rymma iväg för en vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *