Bloglovin

20164262238162220_sbig

Följ min blogg med Bloglovin

Igår träffades vi ett gäng vänner hos John och Emilie, i deras sommarstuga, för att grilla och välkomna deras helt underbara lilla Jack till världen (alltså så fantastiskt söt!) och så härligt det var att spendera en hel eftermiddag på häng tillsammans med vänner och prat om allt mellan himmel och jord.

Då jag råkar ha några vänner som är proffsbloggare och Rebecca och Emilie har en helt egen sida (både stolt och impad så man nästan spricker) så blev lite av samtalen och sociala medier. Bland annat kom vi att prata om att det inte riktigt fungerat med Bloglovin hit till min nya blogg.

Nu vet jag inte riktigt vad som behövde fixas, om något behövde fixas?, men jag har i alla fall loggat in och kollat att jag kan följa mig själv – vilket fungerade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *