Mitt i veckan (och vardagskaos)

20165112256448551218395_sbig

20165112257192921218395_sbig

Fina liljor från maken
Fina liljor från maken

Åh vilket virrvarr det är just nu! Det här med att vänta barn, ha barn, jobba på jobbet, jobba hemma och allt annat där mellan (läs: en ”liten” renovering)… ja, det tar sin lilla energi minsann.

Och mitt där under morgonen när ens lilla chef här hemma tycker det mesta är fel (tandborstens färg för att ta ett exempel), dammråttorna i huset har röjarfest p g a obefintlig städenergi den senaste tiden och maken samtidigt har tagit (de enda) bilnycklarna med sig till sitt jobb så är man inte riktigt on the top of sitt game liksom.

Skönt då att all den där energin kommer tillbaka när man får lov att avsluta dagen med en fika med sin (mycket gladare) lilla chef, komma hem till ett hus som vips hade överraskningsstädats (min underbara mamma) och sist roa sig med ihopvikning av små små bebisplagg som tvättats för att vara redo för en viss liten filurs ankomst i sommar.

Då kan man somna med ett leende på läpparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *