Sur som en citron

Ni vet en sådan där dag när allting bara känns ”snaaaaaark”..?

Det är grått, kallt och regnar och kroppen värker (foglossningen gjorde ett hejdundrans intåg för ett par veckor sedan) och i ärlighetens namn så var sömnen lite si så där i natt.

Gnäll, gnäll, gnäll…

Så mitt humör är väl, utan att överdriva, av det suraste slaget.

Allt och precis allt har egentligen irriterat mig idag. Kommentarer om mitt gravida jag, människor som skrattat högljutt fnitterskratt på tåget (våga ha en bra dag när inte jag har det liksom…) och cheesedoodelsätande medresenärer (inte för att ätandet stör mig mest utan varför bjuder människan en inte?!).

Nu ska jag göra klart ett par ärenden på stan och därefter ska hem och bjuda upp familjen på dans till Justin Timberlakes nya låt – då kan man faktiskt inte bli annat än på gott humör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *