God morgon Fredag

201652321315520891218395_sbig

God morgon hälsas med en något sömndrucken röst och kropp som inte fått något kaffe i sig ännu (fungerar knappt innan första koppen kaffe).

Idag är det fredag och ledig fredag för maken och därmed dottern min. Man hade gärna stannat kvar där hemma själv också men det är en härlig känsla att få pussa dem på pannan när de sover kvar i sängen och slippa förbereda-sig-inför-förskolan-stressen på morgon och framför allt de ledsna tårarna när jag går från förskolan.

Det blev en sen kväll för mig igår (det jobbas en del övertid nu inför kommande ”ledighet”) och det bidrar nog till den där tröttheten i kroppen – skönt med fredag som sagt.

Andreas hade frågat loppan igår vad hon önskade att de skulle göra på deras lediga dag idag – ”vi har en hel ledig dag, vi kan göra precis vad vi vill, vad önskas?” ungefär så lät det. Vet ni vad hon svarade..?

”Sova länge…”

Det är minsann min tjej det som önskar en sovmorgon. Lika morgontrött (och kvällspigg) som mamman sin.

Jag är förresten så förtjust i bilden från förra helgens dop som ingen mindre än vår kära dotter tog på oss. Den visar en stor mage, gömmer undan en puss och så självklart är den nästan mest speciell för att jag vet att det är min lilla (snart) treåriga stjärna som står bakom kameran.

Nu –> kaffe och mot tåget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *