Mors Dag

20165301011467361218395_sbig

Igår hade jag äran att fira mors dag som mamma för tredje gången och det är mäktigt. Kanske ännu mäktigare när det är en till som gör sig påmind där inne i magen med sina starka sparkar. Men nog mäktigast för att jag vet hur högt jag håller min egen mamma och hur mycket hon både betytt och betyder för mig, då blir det liksom speciellt att få känna känslan att jag också får titulera mig samma sak. Och försöka betyda lika mycket för mina barn.

Min lilla familj skämde bort mig med sovmorgon, present till frukosten och pannkakor till magen (är barnsligt förtjust i de mest onyttiga pannkakorna – med smör och sirap) och jag är så tacksam för att just dessa två (snart tre) är min egen lilla familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *