En underbar överraskning – baby shower!>Hade det inte varit för att loppan precis minuten innan i bilen plötsligt sa ”vi ska på kalas, med en massa tjejer” så hade jag fortsatt tro att vi skulle ut för lunch på nationaldagen.

Visst, jag tyckte att det var lite märkligt att Andreas tog sig tid för restauranglunch mitt i en ytterst intensiv tid med bygget. Tid för att sitta på restaurang är kanske inte det vi har överskott av just nu i livet, och speciellt inte igår då det var människor överallt i och runt vårt hem.

Någon lunch blev det alltså inte. Istället en hel buffé av goda bakverk, massor av lekar och kärlek.

Så underbart det är att bli kärleksbombad och bortskämd en eftermiddag!

Tack tack fina ni och jag och kanonkulan känner oss (snaaaart) redo för att gå igenom det där magiska på den stora dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *