Lördagsmiddag på restaurang

(Det gick bra i fredags, även om det kom en liten tår krypandes när min lilla familj kom och hämtade mig på kontoret och det därmed var dags att släcka lampan för sista gången på några månader)

Under kvällen igår tog vi oss ut till Hällevik och gick på Dagmars Hamnkrog tillsammans med Max och Carro. Den ursprungliga planen, och kanske anledningen till att vi tog oss till just Dagmars, var för att Anna och Oskar var nere från Stockholm.

Då vårt hem just nu är av det rörigare slaget så bestämde vi att de skulle sova ute i min mammas gäststuga. Och för att Max och Carro, dit vi skulle på middag allihopa från början, skulle slippa med allt jobb så kom vi på att också äta ute i Hällevik.

Nu blev det tyvärr så att Anna och Oskars lilla Alexander blev sjuk och de begav sig (så klart) därför hemåt mot Stockholm mycket tidigare än planerat. Så Max och Carro fick helt enkelt stå ut med bara oss.

Hade det inte varit för de kalla vindarna så hade vi stannat mycket längre för det var god mat och mysigt att sitta precis ute vid havet med båtarna precis intill. Istället packade vi ihop och avslutade med en godisskål hemma hos oss (mitt i all byggkaos).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *