Och till bebisens packning

DSC_8111

DSC_8112

DSC_8113

Klart att bebisens saker också blivit omsorgsfullt packade. I litens packning finns två kortärmade bodysar, två långärmade bodysar, två par strumpor och ett par tossor, tre par byxor, en grå kofta, en liten min-mössa, snuttefilt, filt och kanske det allra viktigaste en present till storasyster.

Den vita snuttefilten har vi tänkt skicka hem från BB till vår hund Strössel så att hon får sniffa på bebisens doft redan innan vi kommer hem, precis som vi gjorde förra gången.

Presenten till storasyster känns viktig när loppan kommer på besök och då kommer även hon vara förberedd med presenter även till bebisen. Vi har tänkt detta som något slags sätt att avdramatisera det hela kring det första besöket och göra allting roligt. Loppan kommer att få hörlurar av sitt nya syskon och syskonet kommer att få en liten snuttekanin och en liten gosis som kan fästas på vagnen eller något liknande.

Den aprikosa filten ligger mig så varmt om hjärtat. Den är sydd av min egen mor inför att hon väntade mig och den är lika självklar i denna packning som den var när vi packade inför loppans ankomst.

2 Kommentarer

  • Åh så härligt spännande med slutspurt och väntan. Vi gjorde precis likadant, packade ner en present till storasyster. Jag kände mig som ett geni, minst, när jag såg hennes lycka när hon fick paketet från lillebror. 😉 Allt annat kändes säkert helkonstigt för henne då, så att få öppna ett paket var hur bra som helst. 🙂

  • Åh toppen att det verkar vara en bra idé! Vi har ju anat att det måste vara en superkonstig upplevelse för det nyblivna storasyskonet och det är såå svårt att veta hur man kan förbereda på bästa sätt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *