När man hittar ett solfönster

image

Så trotsar man kalla vindar och att det tar en halv evighet att packa ihop fyra personer.

Ett litet solfönster hittade vi igår och så ljuvlig eftermiddag det blev igår. Den yngsta familjemedlemmen tog en rejäl tupplur i vagnen och då passade jag, pappan i familjen och den större loppan på att gräva i sanden, doppa tårna (räckte så tyckte vi när vi kände vattnets ”värme”) och fika på den stora filten.

Kändes som en sådan där riktig sommardag ändå mitt i allt det här konstiga sommarvädret.

Men så kan jag inte låta bli att nämna att samtidigt som vi sedan gick och la oss på kvällen, nöjda och glada efter en dag på stranden, så vet vi nu att så inte var fallet för flera familjer i ett land nära oss och våra tankar går till alla dessa familjer. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *