Dagarna fortsätter se ut så här

imageimageimageimage

Och vi fortsätter njuta. Det känns verkligen som om vi samlar sommarminnen, och dess energi, och hoppas på att få ihop en hel hög. De kan komma väl till pass sedan vid kalla ruskiga höstkvällar. Äntligen har vi fått några fina sommardagar!

Vi har åkt på fler utflykter än jag vågat hoppas att vi skulle ta oss iväg på denna sommar och idag har inte varit något undantag.

Vi började med en förmiddagsfika här hemma tillsammans med vänner och fortsatte sedan till stranden där vi stannade tills det började bli kväll. En liten fikakorg, badkläder och hink och spade – så mycket mer behövs egentligen inte för att roa sig på stranden en hel dag.

Den yngsta familjemedlemmen sov en lång stund på stranden så jag fick bada (eller ja, inte ett riktigt bad kanske, får vänta lite till med det) och plaska med min första dotter riktigt länge. Perfekt kombination.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *