Tacksam

image

Jag är väldigt väldigt tacksam för att vi har fått så här fina dagar de senaste dagarna. Nu kanske ni tycker att jag tjatar väder var och varannan dag (vilket också är helt korrekt) men det är viktigt det här med väder för undertecknads humör.

Sommar för mig är sol och bad. Precis som att höst är härliga promenader med tjocka kläder, kura upp tillsammans i soffan eller en kopp te.

Jag gillar helt enkelt när årstiderna är som de ska vara. Att årstiderna liksom ”tar ut sig” ordentligt. Och bara de här, trots allt ganska så få, dagarna har gjort att jag känner att vi fått ha sommar på riktigt.

Framför allt är det så härligt att få se loppans tindrande ögon. Hon som älskar sommaren precis lika mycket som jag.

Idag var (ännu en) sommardag där vi spenderat hela dagen på stranden och avslutade sedan med en middag på hamnkrogen i Hällevik. Och loppan har lekt, badat, lekt och badat. Underbart!

Och om någon undrar vad vi hittar på på bilden där uppe så är det en trepuss som försökts fångas på bild. Så kallas det i vår familj när man pussas alla tre samtidigt.

Jag är uppvuxen med sådana härliga pussar och för nu traditionen vidare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *