Bröllop

imageimageimageimageimage

I lördags så var det dags för den stora dagen för en av mina allra närmsta vänner. Och jag hade fått den stora äran att vara en av tärnorna. Och vilken dag!

Nästan hela förra veckan kunde jag inte tänka på annat än klänning, tal, bröllopsförberedelser och att försöka hitta lite tid i familjepusslet för att hjälpa Kajsa och Viktor, så dessvärre hann jag inte kika in så mycket här.

Det blev i alla fall magiskt.

En otroligt fin vigsel följt av en toppensittning och därefter party hela natten lång. Det sista kan jag visserligen inte riktigt intyga för vi fick avvika när sällskapet började svänga loss på dansgolvet. Vi hade ju en liten tjej med oss som var på sitt allra första bröllop.

Sådan stor eloge till alla förberedelser som Kajsa och Viktor gjort. Allt ifrån save-the-date-video till bröllopslokalen var så otroligt fint ordnat. Och så hade de två toastmastrar som bemästrade taktpinnen för festen finfint.

Hoppas verkligen att brudparet tyckte samma sak och fick ett minne för livet. De strålade i alla fall hela dagen lång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *