Tärnklänningen

imageimage

Att hitta en klänning som dels skulle passa en nybliven tvåbarnsmammas kropp (är ju trots allt bara en dryg månad sedan jag var gravid), vara amningsbar men också vara fin nog för att platsa som tärnklänning,  så klart matcha det färgtema som brudparet bestämt, det var minsann inte det lättaste.

Så otroligt glad jag blev över den hjälp jag fick hos Smaralda här i vår egen lilla stad där personalen släppte allt de hade för händerna när jag kom in lite svettig på överläppen och var på jakt efter klänning och redan hade avverkat cirka 17 butiker och kammat hem noll.

Den blev verkligen så bra och valet föll på en ljust beige klänning med spetsdetaljer. Amningen löstes genom att klänningen var i två lager med en underklänning underst – praktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *