Brygghuset

Ikväll har vi haft fotbollskväll här hemma, maken och jag medan tjejerna sov båda två, fullt laddade med chips, dipp och öl (för maken). Samtidigt som matchen spelades i Rio så tömde jag mitt minneskort från min Nikon-kamera och har värmt mitt hjärta med bilder från sommaren.

Utflykter, när lillan kom, våra dagar på BB, dagarna därefter tillsammans hela familjen, den större loppans treårsdag, den mindre loppans månadsfirande…

Vi börjar med vad som syns ovan. Vårt besök på Brygghuset Art & Cafe som är ett väldigt välbesökt café som poppar upp här hemma på sommaren, för andra året i rad om jag förstått det rätt, och är ljuvligt mysigt.

Lite extra speciellt vad det att se de här bilderna för det blev den sista utflykten innan lillan kom. Detta är faktiskt precis dagen innan hon kom när vi var lite trötta på att vänta (eller kanske bara väldigt förväntansfulla) och just då hade vi ingen aning om att det bara skulle vara 24 timmars tills vi skulle ha henne hos oss.

Brygghuset är i vart fall ett väldigt mysigt trädgårdscafé med loppisfyndat porslin, våfflor som smakar magiskt och glass från Ottos Glass. Och vi är faktiskt flera av oss här på Homespo som besökt Brygghuset. Ni kan kika in både hos Frida och hos Emilie för att beundra deras besök.

Och på tal om den där BB-tiden så kom jag på att jag minsann fortfarande inte blivit klar att berätta historien om när lillan kom till världen, är ju på tiden – hon är ju sju veckor på måndag minsann.

Lite sommarkänsla fick jag också tillbaka genom att tänka mig tillbaka till kaffedrickandet där i trädgården med loppan som förtjust ville bli gungad i hängmattan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *