En sandig morgon

image

Här hemma drog vi igång denna nya vecka med en hel del som gick på temat sand. Efter frukost (och efter att lillasyster somnat för förmiddagsvila) så lekte vi loss med loppans ”kinetic sand”. Faktum är att hon fick denna sand av min bror i present väldigt tidigt i hennes liv och tack vare att han köpte ett stort paket så har vi kunnat leka hur mycket som helst med detta. (Lite går nämligen till spillo varje gång man leker då mamman dammsuger frenetiskt efteråt.)

Kinetic sand är sand som liksom både rör sig men också stannar kvar…

Ja, nu är jag nog inte så bra på att förklara hör jag… Men den stannar liksom kvar om man bygger saker såsom tornen som syns på bilden, men allting faller isär om jag skulle lyfta upp tornet och hålla det i handen. Då blir sanden som lera… Kanske är det av kroppsvärmen..? Eller kanske det helt enkelt bara är magi.

Svårt att förklara – men kul är det!

Tyvärr vet jag inte vart min lillebror köpte just den sanden vi har hemma, men –> här <– hittar ni samma sak hos Lekmer.

Inlägget innehåller adlinks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *