Torsdag och dags att klä upp sig

image image image

Ja ni, jag hade (på riktigt) kunnat gå och snusa på mina små barn hela dagarna långa.

Den stora av dem är ibland lite svårare att fånga mitt i allt bus, men jag gör mitt bästa där med.

Den yngsta av dem har ju till mammans glädje inte lika mycket att säga till om så henne pussar jag nästan sönder här hemma.

Nu ska vi se till att sätta igång den här dagen också. Jag och loppan ska fixa klart i hennes leksakskök (eget inlägg om hennes fina kök kommer upp snart), skriva ner de sista raderna om lillasysters förlossning (det inlägget kommer också alldeles snart) och sedan ut i det fina vädret.

I eftermiddag är det sedan dags att försöka hoppa något lite anständigare än ”mammakostymen” för då är det dags att gå på bloggevent tillsammans med Homespo och Apotekarens. Så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *