När man hoppar ur mammakostymen för en stund

image image

Så otroligt trevligt eventet var som Homespo och då Rebecca och Emilie hade ordnat tillsammans med Apotekarns i Simrishamn igår.

Homespo arrangerade en inspirationskväll för bloggare och instagrammare. En kväll fylld av trevlig möten, otroligt god mat, underbar miljö och ett härligt sorl av samtal som blandades upp av musiken från en trubadur.

Och Apotekarns som rum för hela tillställningen var ju verkligen rätt. En inrednings- och trädgårdsbutik med en ljuvlig innergårdsrestaurang som granne. Det hade kunnat följa med mycket hem men landade på två ljushållare som ska hängas upp här hemma inom en snar framtid.

Det finns några bilder i min andra kamera över den fina omgivningen men i väntan på dessa så missa inte att kika in hos Frida och se hennes ljuvliga bilder från kvällen.

En toppenkväll helt enkel!

Och så tack till Schack Matt här i vår lilla stad som hjälpte mig med en snygg skjortklänning när garderoben gapade tom. Den mörkblåa färgen kändes somrig till bara ben men kommer också bli kanon till hösten. (Passa förresten på att smita in i helgen för de hade toppenerbjudande på denna kombinerad med koftan jag håller i handen plus andra kombinationer). Kändes lite trevligt att hoppa ur mammakostymen för en liten stund.

Extra trevligt var det att min mamma tackade jag på förfrågan att följa med som min ”+ 1” så vi fick en massa ostörd (när bebis somnat) tid tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *